• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pánik a Szigeten - A pultokon keresztül menekültek a fesztiválozók Ed Sheeran koncertjén

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
A pultokon keresztül menekültek a tömegből a megrémült emberek Ed Sheeran koncertjén a Sziget fesztiválon - számol be az index.hu.

ÖSSZEFOGLALÓ

Nem ment le problémamentesen az idei Sziget Fesztivál egyik legnagyobb sztárjának, Ed Sheerannek a fellépése. Ahogy azt már napokkal korábban tudni lehetett, valóban összejött a telt ház a fesztivál nyitónapjára – ez 95 ezer embert jelent –, és voltak, akiknek ez a tömeg már túl sok volt.

Az Index információi szerint a tumultus a színpad jobb oldalán vált elviselhetetlenné, így a pánikoló sokaság egy része kétségbeesetten próbált kiutat találni a koncertről. Az emberek a pultokon keresztül rohantak kifelé, voltak, akiket a pultosok húztak be maguk mellé - írja a blikk.hu.

"Ilyen halálfélelmem még sosem volt, mint ma este. Kb. fél órán keresztül próbáltunk kijutni a lökdösődő, agresszív és kontrollvesztett tömegből. Rengetegen pánikba estek, vérfagyasztó élmény volt. Mi is egy büfén átmászva menekültünk meg. Minden túlzás nélkül mondhatom, hogy ez az egész olyan volt, mintha egy katasztrófafilm szereplői lettünk volna. Remélem mindenki szerencsésen túlélte a ma estét" - írta a koncert Facebookos eseményénél egy fesztiválozó.

"Kedves Sziget! Hát ez minősíthetetlen volt! Pánik, halálfélelem, menekülés... Kb. ennyi élményem maradt arról a koncertről, amire hónapok óta készültem, ami az álmom volt, és nem utolsó sorban, amiért kiadtam egy rakás pénzt. A barátnőmmel majdnem a tömeg közepén voltunk, amikor elkezdődött a káosz. Bentről mindenki ki akart jutni, mert már elviselhetetlen volt, kintről viszont az "okosabb" fajta be akart nyomulni" - írta egy másik látogató.

Az eseménynél a szervezők arra kérték az elégedetlen embereket, hogy töltsenek ki egy űrlapot, ahol bejelenthetik panaszaikat.

forrás