• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

tortával lepte meg will smith-t vastag csaba

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Különleges epizóddal vár a péntek esti World Stage az MTV-n: Will Smith budapesti, születésnapi koncertjét azok is megnézhetik, akik nem jutottak el a bazilika elé a múlt héten. A műsor különlegessége, hogy közel 150 országban sugározzák majd, így szerte a világban sokmillióan tombolhatnak a mozisztár magyarországi rapkoncertjére. Az október 4-én 21:00-kor kezdődő műsort 21:30-kor az MTV Movie Special követi, amely a Gemini Man-t, a sztár legújabb sci-fi akció-thrillerjét járja körül. Will Smith koncertjéről magyar zenészeket kérdeztünk.

Will Smith budapesti koncertjére több hazai sztár is ellátogatott. Az Animal Cannibals tagjai alig várták, hogy élőben hallhassák a hollywoodi csillagot. „Gyermekkorunk egyik nagy rap ikonja DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince volt. Az összes lemezük megvan, minden dalukat ismerjük. Imádjuk Will Smith szólóban elkövetett dalait is. Harminc éve vártunk erre a napra, hogy élőben is láthassuk őket. Nagyon ritkán járnak együtt Európában, de az USA-ban sincs sűrűn közös fellépésük. A budapesti koncertjük örök élményt nyújtott számunkra” – mesélték lelkesen a Kannibálok. „Amióta Will Smith a színész karrierjére tette a hangsúlyt, sajnos az új zenéinek a száma lecsökkent. Cserébe viszont rengeteg felejthetetlen mozifilm főszereplőjeként zárhattuk újra a szívünkbe. A Gemini Man-t kizárólag moziban érdemes megnézni, mert csak ott jön ki az a magasnál is magasabb képminőség, amit otthon képtelenség reprodukálni. Senki se lepődjön meg: a 3D még élethűbb az eddigieknél! A film nagyon látványos, izgalmas és szórakoztató. Minden magyar ember szívét megdobogtatja a rengeteg budapesti helyszín, amit a film megnézése után érdemes újra és újra meglátogatni.

A sztár koncertjét Lotfi Begi sem hagyta ki. „Will egy igazi showman, ahogy kilépett a színpadra felrobbantotta a bazilika terét. Felcsendült az összes nagy klasszikus, és a koncert végén egy óriási ünneplés kezdődött Will 51. születésnapja alkalmából!” – avatott be lelkesen a részletekbe a dj.

Vastag Csaba egy meglepetéssel is készült a hírességnek, amit személyesen ő maga adott át. „Elvittem neki az idei év ország tortáját, a Kicsi Gesztenyét. A cukormentes verziót választottam, tiszteletben szerettem volna tartani Will diétáját. Meglepően szuper arc volt, két interjút is készítettünk vele” – mesélte a mostanában riporteri babérokra is törő énekes.

MTV World Stage péntek 21:00-kor, melyet az MTV Movie Special: Gemini Man követ 21:30-kor. A koncert ismétlése október 5-én reggel 8:30-kor és 7-én 0:30-kor látható, míg az MTV Movie Special: Gemini Man 6-án 23:30-kor, 7-én reggel 8:00-kor és 13-án reggel 8:30-kor nézhető meg újra.

FORRÁS