• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Összehozta a karantén Demi Moore-t és Bruce Willist - egyforma pizsamában pózoltak

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A pár 2000-ben vált el egymástól, de barátok maradtak.

Az egyelőre nem világos, hogy csak látogatóba érkezett-e exfeleségéhez és közös gyerekeikhez Bruce Willis, vagy már jó pár napja együtt töltik a karantént, mindenesetre a People magazinnak nyilatkozó forrás úgy nyilatkozott, a család összetart a veszélyhelyzet idején, bármit is takarjon ez pontosan.

View this post on Instagram

chaotic neutral

A post shared by tallulah (@buuski) on

Az egykori sztárpár kapcsolata nagyon kiegyensúlyozott, így nincs abban meglepő, hogy képesek egy tető alatt is jól meglenni. Erről tanúskodik a legfiatalabb lányuk, Tallulah posztja is, amin egyforma csíkos pizsiben mosolyog a kamerába a család egy része. A kép hátterében másik lányuk, Scout látható barátjával, Dillonnal.

View this post on Instagram

Scenes from home ❤️ #stayhome

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Demi eddig is rendszeresen beszámolt arról, hogyan tölti az önkéntes karantént három lányával, láthattuk már őket régi fotókat válogatni és énekelni is. Bruce-t mindeközben vélhetően hazavárja felesége, Emma Heming Willis és közös lányaik, a nyolcéves Mabel Ray, és az ötéves Evelyn Penn.

forrás: hirado.hu