• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Colin Farrell lesz az Új Batman főgonosza

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Decemberben még az a hír járta, hogy az új Batman-moziban Kétarc lesz a főgonosz, akit Peter Sarsgaard formálhat meg a vásznon, s bár ehhez azóta sem érkezett megerősítés, az a Just Jared információi szerint egészen biztos, hogy Colin Farrel csatlakozott a szereplőgárdához, ő kapta ugyanis Pingvin karakterét.

Álljunk csak meg, csak nem te vagy Oz?” – írta Matt Reeves rendező egy Farrel fotó mellé a sejtelmes mondatot, mely egyben a nagy bejelentés is volt. Akinek nem egyértelmű, Pingvin polgári neve a DC-képregényekben valójában Oswald Chesterfield.

Tavaly nyáron került bejelentésre, hogy kit választottak Ben Affleck utódjának. Az, hogy a Twilight vámpírja, Robert Pattinson az új denevérember, megosztó döntés volt, ráadásul Matt Reeves trilógiát tervez a színésszel, ami csak még inkább felkorbácsolta akkoriban indulatokat. Látva azonban a bővülő stábot, talán érdemes esélyt adni Robnak.