• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

eddig nem hallott biggie smalls freestylet dobott ki a pepsi

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Már javában zajlanak az előkészületek, hogy Christopher Wallace, ismertebb nevén Notorious B.I.G a legendás Rock and Roll Hall of Fame pantheonjának tagja legyen - ezzel ő lesz a második hip-hop előadó, akinek kijár ez a rangos elismerés, és 400 halhatatlan előadóval együtt marad fenn a neve.
A nem mindennapos eseményt a Pepsi is meglovagolta, miután a brooklyni Cey Adams és DJ Enuff segítségével igazi ritkasággal rukkoltak elő Biggie tiszteletére.

Az eddig kiadatlan freestyleban Biggie egészen konkrétan arról rappel, mennyire szereti a hűsítő, jéghideg Pepsit. A cég az eredetileg 1997-ben, a HOT 97 rádióállomáson elhangzó rappet digitálisan felújította és kiegészítette egy király kis videoklippel is - a videóban az iknokis brooklyni Bed-Stuy körzetet mutatják be, amely Biggie életének szerves része volt. Csekkoljátok a klipet, és nézzétek meg, mennyi apróságot rejtettek el a néhai rapper tiszteletére!

forrás