• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

megjelent billie eilish új dala amit az új james bond filmhez írt!

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Billie Eilish megírta a tökéletes Bond Dalt!

A James Bond 007-es széria talán az egyetlen olyan franchise a 60-as évekből, ami még máig vállalható számokat tud hozni a mozikban. Ma is végig tudom izgulni ahogy az aktuális Bond megmenti a nőt, legyőzi a gonoszt és kikéri a Martinit, rázva, nem keverve.

A Bond dalok nem csak az utóbbi években voltak nagy durranások, mert ha megszólal Paul McCartney “Live and Let Die” -ja akkor nem érdekel, hogy a hetvenes években írták, mert lefújom a port a léggitáromról, és nem lesz menekvés.
A 90-es évek óta volt egy kis huzavona a dal stílusokon belül. Volt aki megtartotta a Bond hangzást de sokan újszerű hangokkal próbálkoztak.
mindkét verzióban voltak jobbak-rosszabbak, de abban megegyezhetünk hogy az utolsó kettő ("Skyfall" és “Writing’s on the Wall”) felcsendül akkor mindenki tudja, hogy a kedvenc brit titkos ügynökünk szériájához tartozik a zene.

De ne szaporítsuk tovább a szót, térjünk a lényegre.
A következő filmhez nem mást mint a 18 éves világsztárt, Billie Eilish-t kérték fel.
Billie megírta a tökéletes Bond dalt. ha csak a dallamot hallgatom csukott szemmel már látom is belülről azt a bizonyos pisztolycsövet.
Csilingelő zongora kíséri az elején csak suttogó énekest, majd a refrénnél kap egy gitárt is maga alá és a semmiből megérkezik a 007 klasszikus "rezesbandája" is.
Akkor már hatalmas katarzissal folytatódik, és ér is majd véget a “No Time to Die”.
Természetesen (mint mindig) testvére, Finneas a producere ennek a nótának is és igen, ezt is a "szobastúdiójukban" vették fel.

Ha még nem hallottátok volna, mindenképp halgassátok meg!

forrás: mtv.co.hu